Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Hämeen kesäyliopisto rakentaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monipuolisia oppimisen polkuja, jotka tukevat yhteiskunnan eheyttä, tasa-arvoa ja aktiivista kansalaisuutta.

Hämeen kesäyliopistossa korostuu vapaaseen sivistystyöhön pohjautuva omaehtoinen oppiminen ja yhteisöllisyys. Toiminnassa painottuvat avoin yliopisto-opetus ja Kanta-Hämeen maakunnan asukkaiden osaamis- ja sivistystarpeet.

Keskeisiä arvoja ovat rohkeus ja joustavuus, merkityksellisyys ja mahdollistavuus sekä avoimuus ja yhteistyö. Koulutusta järjestetään Hämeenlinnan lisäksi myös Forssassa ja Riihimäellä. Hämeen kesäyliopiston ylläpitäjänä toimii Hämeen liitto.

Hämeen liitto hakee Hämeen kesäyliopistoon

REHTORIA

vakituiseen virkasuhteeseen 1.1.2017 alkaen.

Rehtori vastaa kesäyliopiston koulutustoimintakokonaisuudesta, toimintaedellytyksistä ja kehittämisestä. Rehtorilla on vastuu kesäyliopiston taloudenhoidosta ja hän toimii kesäyliopiston henkilökunnan esimiehenä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, johtamiskokemusta, tulosvastuullista otetta, koulutuskentän vahvaa tuntemista, markkinointihenkisyyttä ja visionääristä tapaa toimia. Lisäksi valinnassa painotetaan verkostomaista työotetta ja laajaa osaamista aikuispedagogiikan, oppimisen ja osaamisen kehittämisen osa-alueilta.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti. Ennen tehtävän aloittamista hakijan tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteeseen sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Web-osoite: http://www.hameenliitto.fi Työnantaja: Hämeen Maakuntaliitto, kuntayhtymä Sijainti: Sibeliuksenkatu 25 B, 13100 HÄMEENLINNA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä: Maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen, p. 050 572 0945 Maakuntahallituksen puheenjohtaja Iisakki Kiemunki, p. 050 586 5697 Hämeen kesäyliopiston johtokunnan puheenjohtaja Raimo Turunen, p. 0500 481 867 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sibeliuksenkatu 25 B, 13100 HÄMEENLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Hämeen Maakuntaliitto, kuntayhtymä Y-tunnus 0826048-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rehtori, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Hämeen Maakuntaliitto, kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Sibeliuksenkatu 25 B, 13100 HÄMEENLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa