Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haemme Kokkolaan energistä myyjää

Tässä on tilaisuutesi: haemme huippukaveria, jolla on intohimoa tavata asiakkaita sekä sisukkuutta ja periksiantamattomuutta hoitaa annetut tehtävät erinomaisesti. Tarjoamme alan johtavan yrityksen vahvan taustatuen, markkinoiden parhaat tuotteet ja paikalliset tekijät sekä erinomaisen myyntikonseptin.

Olet aloitekykyinen ja sinussa on positiivinen lataus. Asiakkaitasi tulevat olemaan Kokkolan alueen omakotiasujat sekä taloyhtiöt. Sinun ei tarvitse olla valmis myyntitykki: tärkeämpää on, että omaat jatkuvan halun oppia uutta. Me valmennamme sinut tehtävääsi. Ajokortti on välttämättön liikkuvassa työssä, sekä rakennusalan tunteminen ovat eduksi. Koska edellytyksemme ovat kovia, tehtävään valittu myyjä saa poikkeuksellisen mahdollisuuden!

Aktiivinen ja tuloksellinen työskentelytapa takaa Sinulle erinomaisen ansiotason - jo työsuhteen alussa saat vakaat ansiot! Palkkaus on provisiopohjainen ja vakituinen koeajan jälkeen.

Lisätietoja www.laaturemontti.fi ja juho.karhumaa@laaturemontti.fi

Paikka täytetään sopivan kaverin löydyttyä tehtävään.

Web-osoite: http://www.laaturemontti.fi Työnantaja: Hämeen Laaturemontti Oy Sijainti: Lekatie 8B, 67800 KOKKOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Juho Karhumaa, 0440 360740, juho.karhumaa@laaturemontti.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lekatie 8B, 67800 KOKKOLA

Yritystiedot

Toiminimi Hämeen Laaturemontti Oy Y-tunnus 0951383-0 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Suomen Laaturemontti, Hämeen Laatuprofiilit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

36 802 000 € 42 %

Liiketoiminnan tulos

9 295 000 € 80 %

Liikevoitto-%

25 % 25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Hämeen Laaturemontti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola , osoitteessa Lekatie 8B, 67800 KOKKOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa