Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kokkolaan energistä myyjää Tässä on tilaisuutesi: haemme huippukaveria, jolla on intohimoa tavata asiakkaita sekä sisukkuutta ja periksiantamattomuutta hoitaa annetut tehtävät erinomaisesti. Tarjoamme alan johtavan yrityksen vahvan taustatuen, markkinoiden parhaat tuotteet ja paikalliset tekijät sekä erinomaisen myyntikonseptin. Olet aloitekykyinen ja sinussa on positiivinen lataus. Asiakkaitasi tulevat olemaan Kokkolan alueen omakotiasujat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kokkola myyntialan tehtävät Kokkola myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hämeen Laaturemontti Oy Y-tunnus 0951383-0 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Suomen Laaturemontti, Hämeen Laatuprofiilit, Vesivek Satakunta, Vesivek Lahti, Vesivek, Vesivek Kainuu, Vesivek Savo, Vesivek Mikkeli, Vesivek Kymenlaakso, Vesivek Jyväskylä, Alukouru, Vesivek Pirkanmaa, Lappeen Kouru, Vesivek Pohjanmaa, Länsikouru, Vesivek Kokkola, Vesivek Uusimaa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Hämeen Laaturemontti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus