Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Työpaikkakuvaus

CNC-jyrsinkoneen käyttäjä!
Onko Heidenhain ohjelmointi- ja piirustustenlukutaito sinulla hallussa ja olet kartuttanut jo kokemusta konepajalla. Haluatko mukaan ainutlaatuiseen porukkaan joka ei haasteita pelkää. Työsi koostuvat keskiraskaista ja isoista koneistettavista komponenteista, jotka ovat lähinnä piensarjoja. Tässä työssä pääset näyttämään taitosi itsenäisenä tekijänä sekä tiimipelaajana. Työ on kaksivuorotyötä järjettömän hyvässä porukassa!

Web-osoite: http://www.hallaworks.fi/ Työnantaja: HallaWorks Oy Sijainti: Kuivassuontie 8, 26510 RAUMA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Heti sopivan tekijän löydyttyä. Yhteystiedot: Niina Pekonen, toimitusjohtaja, Puh: 0504301332, niina.pekonen@hallaworks.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuivassuontie 8, 26510 RAUMA

Yritystiedot

Toiminimi Hallaworks Oy Y-tunnus 1635427-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut HallaWorks Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma , osoitteessa Kuivassuontie 8, 26510 RAUMA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa