Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

CNC-jyrsinkoneen käyttäjä! Onko Heidenhain ohjelmointi- ja piirustustenlukutaito sinulla hallussa ja olet kartuttanut jo kokemusta konepajalla. Haluatko mukaan ainutlaatuiseen porukkaan joka ei haasteita pelkää. Työsi koostuvat keskiraskaista ja isoista koneistettavista komponenteista, jotka ovat lähinnä piensarjoja. Tässä työssä pääset näyttämään taitosi itsenäisenä tekijänä sekä tiimipelaajana. Työ on kaksivuorotyötä järjettömän hyvässä porukassa!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Rauma tehdas- ja tuotantotyöntekijät Rauma koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hallaworks Oy Y-tunnus 1635427-6 Toimiala Metallien työstö Rinnakkaistoiminimet Ärnkome

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut HallaWorks Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.01.2017. Työpaikka sijaitsee Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus