Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan osaavia telineasentajia, jotka pystyvät myös itsenäiseen työskentelyyn. Pääasiassa työt ovat Turun seudulla, mutta etenkin Satakunta ja Uusimaa kuuluu työalueeseen. Ylityövalmius suotavaa. Etuja: ajokortti (C), tieturvakortti, oma auto. Yhteydenotot palkkatoiveineen sähköpostilla. Työt alkavat sop.muk, mutta osalle paikka saattaa olla heti....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Turku Asennus, huolto ja puhtaanapito rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Haksa Oy Y-tunnus 2332210-9 Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta Rinnakkaistoiminimet Brodergood

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Telineasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Haksa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa