Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Työpaikkakuvaus

Hakonen on vuonna 1918 perustettu perheyritys ja Suomen vanhimpia logistiikka-alan toimijoita. Asiakaslähtöinen toimintatapamme tuottaa kumppanuuteen perustuvia asiakkuuksia, joista parhaat ovat kestäneet jo yli 50 vuotta. Kuljemme kehityksen kärjessä ja olemme Palvelevan logistiikan ja asiakasrajapinnassa toimivien tiedonhallinta-järjestelmien edelläkävijä. Palvelutarjontamme kattaa aina jakelu-, asennus-, huolto- ylläpito-, käyttöönotto- ja kierrätyspalveluista muutto- ja toimitilapalveluihin. Työllistämme lähes 300 eri alan huippuammattilaista ja ajoneuvokalustoomme kuuluu n. 100 erikokoista jakeluautoa. Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudun, Hämeen, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen talousalueilla.

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun asiakasprojekteihimme

palveluhenkisiä muuttomiehiä

vaihteleviin ja monipuolisiin muuttotehtäviin.

Tehtävä edellyttää:
-palveluhenkisyyttä
-oma-aloitteellisuutta
-hyvää fyysistä kuntoa
-kielitaitoa (suomi ja englanti)

Jos tiedät pystyväsi kehittymään osaksi motivoitunutta joukkoamme, täytä työhakemus mahdollisimman pian osoitteessa: http://www.hakonen.fi/fi/meille-toihin.

Lisätietoja meistä www.hakonen.fi

Web-osoite: http://hakonen.fi Työnantaja: HAKONEN SOLUTIONS OY Sijainti: Ansatie 4, 01740 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: www.hakonen.fi Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ansatie 4, 01740 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Hakonen Solutions Oy Y-tunnus 2207997-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut HAKONEN SOLUTIONS OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Ansatie 4, 01740 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa