Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan innokasta parturialan ammattilaista M Room Rovaniemen toimipisteeseen. M Room on Suomen suurin ja nopeiten kasvava parturiketju. Haluatko olla mukana menestyksessä? M Room tarjoaa parasta palvelua alallamme. Nyt Rovaniemen liikkeissämme on mahdollisuus innokkaalle ammattilaisparturille kehittyä alansa parhaaksi. Avaimet menestykseesi on kyvyssäsi oppia ja systeemin noudattamisessa, asiakaspalvelussa, asiakkaiden motivoinnissa ja parhaissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Rovaniemi kauneudenhoito ja ulkonäkö Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hairtikainen Oy Y-tunnus 2325122-4 Toimiala Parturit ja kampaamot Rinnakkaistoiminimet Room M Rovaniemi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Hairtikainen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96100 - Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus