Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Kuopioon

Adecco Finland

Finland

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Kajaani

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan innokasta parturialan ammattilaista M Room Rovaniemen toimipisteeseen. M Room on Suomen suurin ja nopeiten kasvava parturiketju. Haluatko olla mukana menestyksessä? M Room tarjoaa parasta palvelua alallamme. Nyt Rovaniemen liikkeissämme on mahdollisuus innokkaalle ammattilaisparturille kehittyä alansa parhaaksi. Avaimet menestykseesi on kyvyssäsi oppia ja systeemin noudattamisessa, asiakaspalvelussa, asiakkaiden motivoinnissa ja parhaissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Rovaniemi kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hairtikainen Oy Y-tunnus 2325122-4 Toimiala Parturit ja kampaamot Rinnakkaistoiminimet Room M Rovaniemi, Suomen HART Design

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Hairtikainen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus