Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Haetaan Levin keskustassa sijaitsevaan Hairstudio Basementin tiloihin sopimusyrittäjää talvisesonkiin.
Tilassa työskentelee toinenkin sopimusyrittäjä.

Hairstudio Basement on viihtyisä ja moderni kampaamo loistavalla sijainnilla Levin keskustassa, asiakkaitamme ovat matkailijat kotimaasta, paikalliset asukkaat ja sesonkityöntekijät sekä myös ulkomaalaiset matkailijat, joten englanninkielentaito on välttämätön.
Osaathan palvella asiakkaat monipuolisesti vauvasta vaariin ja hallitset hiusmuotoilut perinteisistä tyyleistä moderneihin.

Ota yhteyttä s-postilla tai iltaisin puhelimitse.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Leviraitti 6, 99130 SIRKKA

Yritystiedot

Toiminimi hairstudio basement Y-tunnus 1895507-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut Hairstudio Basement. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Kittilä , osoitteessa Leviraitti 6, 99130 SIRKKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus