Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VUOKRATUOLIPAIKKA Oletko kampaaja, joka haluaa menestyä? Nyt sinulla on mahdollisuus ryhtyä yrittäjäksi 35 vuotta toimineessa trendikkäässä kampaamoyrityksessä, jossa on todella laaja asiakaskunta. Liike sijaitsee ihan Riihimäen keskustassa. Tuolivuokralaisena pääset vauhdikkaasti alkuun monipuolisen kampaamoalan koulutuksen saaneen yrittäjän tuella. Sopimuksen mukana voit myös tulla tekemään ripsipidennyksiä ja rakennekynsiä. Riskit minimissä! Soita, niin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Riihimäki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hair Service - Hiuspalvelu Oy Y-tunnus 0924035-0 Toimiala Parturit ja kampaamot

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Hair Service - Hiuspalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus