Duunitori suosittelee
Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

VUOKRATUOLIPAIKKA
Oletko kampaaja, joka haluaa menestyä?

Nyt sinulla on mahdollisuus ryhtyä yrittäjäksi 35 vuotta toimineessa trendikkäässä kampaamoyrityksessä, jossa on todella laaja asiakaskunta. Liike sijaitsee ihan Riihimäen keskustassa. Tuolivuokralaisena pääset vauhdikkaasti alkuun monipuolisen kampaamoalan koulutuksen saaneen yrittäjän tuella. Sopimuksen mukana voit myös tulla tekemään ripsipidennyksiä ja rakennekynsiä. Riskit minimissä!

Soita, niin kerron lisää!

Web-osoite: http://www.hiuspalvelu.fi Työnantaja: Hair Service - Hiuspalvelu Oy Sijainti: Hämeenkatu 24-26, 11100 RIIHIMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Raija Juvonen, Puh: (019) 738244, 040-540 6563, hairservice@riihimaki.net Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenkatu 24-26, 11100 RIIHIMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Hair Service - Hiuspalvelu Oy Y-tunnus 0924035-0 Toimiala Parturit ja kampaamot

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

82 000 € -9 %

Liiketoiminnan tulos

-2 000 € -140 %

Henkilöstö

1 0

Liikevoitto-%

-2 % -133 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Hair Service - Hiuspalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki , osoitteessa Hämeenkatu 24-26, 11100 RIIHIMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa