Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko yritysmyynnin ammattilainen vailla mielenkiintoista tuotetta? Etsimme ympäri suomea itsenäisiä myyntiedustajia tai jälleenmyyjiä tuotteelle. Haluaisitko myydä mainos-, hinnasto- ja/tai porraskäytävänäyttöjä tai niiden ohjelmistoja? Saatte Show Upilta koko paketin tai vaikka pelkät näytöt tai softan myytäväksenne. Tarjoamme markkinoiden helppokäyttöisimmän ja parhaan ohjelmiston, jonka käyttämisessä ei tarvitse olla koodari vaan ihan perusperttikin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Norway myyjät ja kassahenkilöt Sweden myyjät ja kassahenkilöt Finland myyjät ja kassahenkilöt Norway myyjät ja kassahenkilöt Sweden myyjät ja kassahenkilöt Finland myyntialan tehtävät Norway myyntialan tehtävät Sweden myyntialan tehtävät Finland myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Norway Sweden Finland .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haetaan jälleenmyyjiä infonäyttöratkaisuille, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Show Up Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa