Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Oletko yritysmyynnin ammattilainen vailla mielenkiintoista tuotetta? Etsimme ympäri Suomea itsenäisiä myyntiedustajia tai jälleenmyyjiä tuotteelle. Haluaisitko myydä mainos-, hinnasto- ja/tai porraskäytävänäyttöjä tai niiden ohjelmistoja? Saatte Show Upilta koko paketin tai vaikka pelkät näytöt tai softan myytäväksenne.

Tarjoamme markkinoiden helppokäyttöisimmän ja parhaan ohjelmiston, jonka käyttämisessä ei tarvitse olla koodari vaan ihan perusperttikin sen käytön oppii. Saat lisäksi meiltä LG:n ja Samsungin ammattinäytöt jopa 5v. takuulla. Uusia edelläkävijätuotteita myös tulossa myyntiin. Tarjoamme myös näyttöihin telineet ja kotelot, mm. Show Up ilkivaltasuojatun kotelon porraskäytävänäyttöihin, joka on täysin oma tuotteemme.

Haemme jatkuvasti nälkäisiä ja digitalisaatiosta kiinnostuneita jälleenmyyjiä kasvavaan verkostoomme. Kerro missä alueella haluaisit työskennellä digitaalisen tulevaisuuden parissa. Haluamme kuulla sinusta!

Työnantaja: Show Up Oy Sijainti: Suomi Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haetaan jälleenmyyjiä infonäyttöratkaisuille, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Show Up Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Suomi , osoitteessa Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa