Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko yritysmyynnin ammattilainen vailla mielenkiintoista tuotetta? Etsimme ympäri suomea itsenäisiä myyntiedustajia tai jälleenmyyjiä tuotteelle. Haluaisitko myydä mainos-, hinnasto- ja/tai porraskäytävänäyttöjä tai niiden ohjelmistoja? Saatte Show Upilta koko paketin tai vaikka pelkät näytöt tai softan myytäväksenne. Tarjoamme markkinoiden helppokäyttöisimmän ja parhaan ohjelmiston, jonka käyttämisessä ei tarvitse olla koodari vaan ihan perusperttikin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Norway myyjät ja kassahenkilöt Sweden myyjät ja kassahenkilöt Finland myyntialan tehtävät Norway myyntialan tehtävät Sweden myyntialan tehtävät Finland myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haetaan jälleenmyyjiä infonäyttöratkaisuille, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Show Up Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus