Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko yritysmyynnin ammattilainen vailla mielenkiintoista tuotetta? Etsimme ympäri suomea itsenäisiä myyntiedustajia tai jälleenmyyjiä tuotteelle. Haluaisitko myydä mainos-, hinnasto- ja/tai porraskäytävänäyttöjä tai niiden ohjelmistoja? Saatte Show Upilta koko paketin tai vaikka pelkät näytöt tai softan myytäväksenne. Tarjoamme markkinoiden helppokäyttöisimmän ja parhaan ohjelmiston, jonka käyttämisessä ei tarvitse olla koodari vaan ihan perusperttikin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Norway myyjät ja kassahenkilöt Sweden myyjät ja kassahenkilöt Finland myyntialan tehtävät Norway myyntialan tehtävät Sweden myyntialan tehtävät Finland myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haetaan jälleenmyyjiä infonäyttöratkaisuille, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Show Up Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus