Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Day Spa Gabriel on Tampereen keskustassa, idyllisellä Klingendahlin sisäpihalla sijaitseva luonnomukainen kauneushoitola. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää oloa ja rentouttavia hetkiä arjen keskelle. Etsimme iloiseen tiimiimme hierojaa ja tarjoamme työtilaa vuokralle! Toivomme, että nautit asiakaspalvelusta, olet reipas, oma-aloitteinen ja positiivinen tiimityöntekijä! Jos kiinnostuit pistä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen dayspagabriel@outlook.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Pälkäne muu terveydenhuolto ja terapia Tampere muu terveydenhuolto ja terapia Ylöjärvi muu terveydenhuolto ja terapia Hämeenkyrö muu terveydenhuolto ja terapia Kangasala muu terveydenhuolto ja terapia Lempäälä muu terveydenhuolto ja terapia Nokia muu terveydenhuolto ja terapia Orivesi muu terveydenhuolto ja terapia Pirkkala hyvinvointipalvelut Pälkäne hyvinvointipalvelut Tampere hyvinvointipalvelut Ylöjärvi hyvinvointipalvelut Hämeenkyrö hyvinvointipalvelut Kangasala hyvinvointipalvelut Lempäälä hyvinvointipalvelut Nokia hyvinvointipalvelut Orivesi hyvinvointipalvelut Pirkkala muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haetaan hierojaa, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Day Spa Gabriel. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa