Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Regional Business Manager

Adecco Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Day Spa Gabriel on Tampereen keskustassa, idyllisellä Klingendahlin sisäpihalla sijaitseva luonnomukainen kauneushoitola. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää oloa ja rentouttavia hetkiä arjen keskelle. Etsimme iloiseen tiimiimme hierojaa ja tarjoamme työtilaa vuokralle! Toivomme, että nautit asiakaspalvelusta, olet reipas, oma-aloitteinen ja positiivinen tiimityöntekijä! Jos kiinnostuit pistä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen dayspagabriel@outlook.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Pälkäne muu terveydenhuolto ja terapia Tampere muu terveydenhuolto ja terapia Ylöjärvi muu terveydenhuolto ja terapia Hämeenkyrö muu terveydenhuolto ja terapia Kangasala muu terveydenhuolto ja terapia Lempäälä muu terveydenhuolto ja terapia Nokia muu terveydenhuolto ja terapia Orivesi muu terveydenhuolto ja terapia Pirkkala hyvinvointipalvelut Pälkäne hyvinvointipalvelut Tampere hyvinvointipalvelut Ylöjärvi hyvinvointipalvelut Hämeenkyrö hyvinvointipalvelut Kangasala hyvinvointipalvelut Lempäälä hyvinvointipalvelut Nokia hyvinvointipalvelut Orivesi hyvinvointipalvelut Pirkkala muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haetaan hierojaa, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Day Spa Gabriel. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus