Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolla, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vanhuspalveluiden tulosalueella Siikalatvalla Pulkkilan Koivulehdon palvelukodilla on haettavana 3.11.2016 klo 15:00 mennessä sairaanhoitajan toimi. Sairaanhoitajan toimi on toistaiseksi voimassa oleva. Koivulehdon palvelukodilla on 20 ympärivuorokautista palveluasumispaikkaa. Hoitotyössä toteutetaan kuntouttavaa työotetta ja työskennellään tiimityön periaatteella. Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Siikalatva hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Haapaveden kaupunki Y-tunnus 0184872-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Haapaveden kaupunki. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee Siikalatva . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus