Duunitori suosittelee
Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolla, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vanhuspalveluiden tulosalueella on haettavana
21.10.2016 klo 16 mennessä

Sairaanhoitajan toimi Palvelukeskus Pihlajistoon Kestilään.

Sairaanhoitajan toimi on toistaiseksi voimassa oleva. Hoitotyötä toteutetaan kuntouttavalla työotteella ja työskennellään tiimityön periaatteella.
Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.
Arvostamme kuntouttavan hoitotyön osaamista ja kokemusta vanhustyöstä, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ennakkoluulottomuutta ja kehittämishalua.
Työ on jaksotyötä. Työaika on 38,25 h/vko ja tällä hetkellä työtä tehdään kahdessa vuorossa. Palkkaus määräytyy KvTes:n mukaan.
Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 4 kuukautta.

Web-osoite: http://www.haapavesi.fi Työnantaja: Haapaveden kaupunki Sijainti: Pehkolantie 4, 92700 KESTILÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja antaa koti-ja asumispalveluohjaaja Arja Akbaba gsm: 0447591820 (arkisin klo 8-9) tai e-mail: etunimi.sukunimi@haapavesi.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117959/fi_FI Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pehkolantie 4, 92700 KESTILÄ

Yritystiedot

Toiminimi Haapaveden kaupunki Y-tunnus 0184872-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Haapaveden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siikalatva , osoitteessa Pehkolantie 4, 92700 KESTILÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa