Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kasvava maahantuontiyritys etsii itselleen neljää posiitiivista, sekä tuloshakuista ajanvaraajaa mukaan tiimiimme. Ajanaraajan tehtävä on sopia asiakastapaamisia puhelimitse myyntiedustajillemme. Puhelimitse emme myy mitään. Työ on osa-aikaista ja sopii hyvin opiskelun tai muun työn ohelle. Työpaikka sijaitsee Martinlaaksossa, Vantaalla ja ajanvaraus tapahtuu arki-iltaisin klo 16-20 ja lauantaisin klo 12-16. Aikaisempi kokemus puhelintyöstä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Vantaa vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Vantaa vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Haapasaari Marketing Oy Y-tunnus 2630324-5 Toimiala Sähkötarviketukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Haapasaari Marketing Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus