Duunitori suosittelee
Software Developer

Attendo

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme joukkoomme
LIIKETALOUDEN KOULUTUSOHJELMAJOHTAJAA
Elämys- ja hyvinvointitalouden yksikköön Porvoon kampukselle 1.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Koulutusohjelmajohtaja vastaa tulosvastuullisesti Porvoon kampuksen liiketalouden koulutuksen kehittämisestä ja johtamisesta sekä toimii liiketalouden ja yrittäjyyden opettajatiimin esimiehenä. Hän vastaa myös osaltaan opetusta tukevasta tutkimus- ja kehittämistoiminnasta, työelämäsuhteista, kansainvälisestä yhteistyöstä ja yrityksille tarjottavasta palveluliiketoiminnasta.

Odotamme: Edellytämme vankkaa työelämä- ja esimieskokemusta, ylempää korkeakoulututkintoa, pedagogista pätevyyttä ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Vahva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisäksi toivomme hyviä esimies- ja työyhteisötaitoja, laaja-alaisia työelämäverkostoja ja erityisesti Itä-Uudenmaan elinkeinoelämän tuntemusta.

Tarjoamme: Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen
työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen.

Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa Elämys- ja hyvinvointitalouden yksikön johtaja Matti Kauppinen, puh. +358 40 733 0295.

Web-osoite: http://www.haaga-helia.fi Työnantaja: HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu Sijainti: 06100 PORVOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Elämys- ja hyvinvointitalouden yksikön johtaja Matti Kauppinen, puh. +358 40 733 0295. Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 06100 PORVOO

Yritystiedot

Toiminimi Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy Y-tunnus 2029188-8 Toimiala Korkea-asteen koulutus yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

60 926 412 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

1 436 547 € -29 %

Henkilöstö

561 -120

Liikevoitto-%

2 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulutusohjelmajohtaja (liiketalous), on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo , osoitteessa 06100 PORVOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa