Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Porvoo opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy Y-tunnus 2029188-8 Toimiala Korkea-asteen koulutus yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulutusohjelmajohtaja (liiketalous), on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus