Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työnantaja: ZAZABELLA JUHLAPUKULIIKE (OY Trade Fairly Ltd.) Y-tunnus: 1033469-6 Paikka: Asemakuja 3, ESPOO (Espoon rautatieaseman vieressä) Tehtävä: Naisten hää- ja juhlapukuliikkeen myyjä Vastuu: asiakaspalvelu, tuotteiden esillepano Työkokemus: Vaadimme hakijoilta väh. 1v myyntikokemusta. Naisten muotitavaroiden myyntikokemus ja ompelutaito on eduksi muttei pakollista. Arvostamme eniten positiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhalukkuutta. Työaika: Osa-aikainen (keskimäärin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyntialan tehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hää- ja juhlapukuliikkeen myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Trade Fairly Ltd. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus