Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työnantaja: ZAZABELLA JUHLAPUKULIIKE (OY Trade Fairly Ltd.) Y-tunnus: 1033469-6 Paikka: Asemakuja 3, ESPOO (Espoon rautatieaseman vieressä) Tehtävä: Naisten hää- ja juhlapukuliikkeen myyjä Vastuu: asiakaspalvelu, tuotteiden esillepano Työkokemus: Vaadimme hakijoilta väh. 1v myyntikokemusta. Naisten muotitavaroiden myyntikokemus ja ompelutaito on eduksi muttei pakollista. Arvostamme eniten positiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhalukkuutta. Työaika: Osa-aikainen (keskimäärin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyntialan tehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hää- ja juhlapukuliikkeen myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Trade Fairly Ltd. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02760 - Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa