Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työnantaja: ZAZABELLA JUHLAPUKULIIKE (OY Trade Fairly Ltd.) Y-tunnus: 1033469-6 Paikka: Asemakuja 3, ESPOO (Espoon rautatieaseman vieressä) Tehtävä: Naisten hää- ja juhlapukuliikkeen myyjä Vastuu: asiakaspalvelu, tuotteiden esillepano Työkokemus: Vaadimme hakijoilta väh. 1v myyntikokemusta. Naisten muotitavaroiden myyntikokemus ja ompelutaito on eduksi muttei pakollista. Arvostamme eniten positiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhalukkuutta. Työaika: Osa-aikainen (keskimäärin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyntialan tehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hää- ja juhlapukuliikkeen myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Trade Fairly Ltd. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02760 - Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus