Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Gym 99 on nykyaikainen kuntokeskus kaiken ikäisille ja -kokoisille naisille ja miehille. Yrityksen tavoitteena on tarjota liikunta- ja hyvinvointipalveluja aikuisille. Tähtäämme asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tarjoamalla erilaisia mahdollisuuksia kunnon kohottamiseen ja ylläpitoon sekä rentoutumiseen.

Haemme ulkomarkkinointiin työntekijää. Työhön kuuluu mainoslehtisten jako torilla ja kauppakeskuksissa. Työaika 6-20 tuntia/viikko. Palkka sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen info@gym99.fi

Web-osoite: http://www.gym99.fi Työnantaja: Gym 99 Oy Sijainti: 70600 KUOPIO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaisesti Ilmoitus jätetty: 26.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70600 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi gym 99 Y-tunnus 1515468-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ulkomarkkinointityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.08.2016 ja sen on julkaissut Gym 99 Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70600 - Kuopio , osoitteessa 70600 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus