Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt osaavaa palkkahallinnon asiantuntijaa!

Olemme aktiivinen talous- ja henkilöstöhallinnon kehittäjä ja palveleva asiantuntijaorganisaatio. Tule mukaan tekemään kanssamme sitä, mitä muut alalla toimivat vasta harkitsevat. Rekrytoimme nyt uutta palkkahallinnon osaajaa määräaikaiseen vähintään vuoden kestävään kokoaikaiseen työtehtävään tytäryhtiöömme Parkanon toimistoomme, Gylling Accounting Parkano Oy.

Olemme jo yli 50 vuotta alalla toiminut taloushallintoalan asiantuntijaorganisaatio ja haluamme kasvavaan joukkoomme hyvällä itseluottamuksella ja rennolla asenteella varustetun palkkahallinnosta kiinnostuneen osaajan, jolla on vähintään parin vuoden kokemus palkanlaskennan ja palkkahallinnon työtehtävistä ja tuntemusta työlainsäädännöstä sekä eri työehtosopimuksista. Tikon-palkkaohjelman osaaminen katsotaan eduksi. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pärjäät monipuolisissa asiakaspalvelutilanteissa.

Haluatko osaksi kehittyvää asiantuntijaorganisaatiota? Pääset kanssamme kehittämään ammattitaitoasi ja mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Toivomme myös, että olet työstäsi innostunut ja halukas antamaan oman panoksesi työyhteisön hyvään ilmapiiriin. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen, mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi ja uudenlaista näkemystä urallesi. Mikäli hakijalla on laajempaa monipuolista asiantuntijaosaamista ja kiinnostusta monipuolisiin tehtäviin, on mahdollista jatkaa yhteistyötä myös vakituisella työsuhteella määräajan jälkeen. Kerromme sinulle lisää työhaastattelussa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerromme lisää meistä!

Lähetä meille hakemus ja CV:si ja otamme sinuun yhteyttä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jää miettimään, vaan toimi heti!

Lisätietoa saat soittamalla tai lähettämällä viestiä.

Web-osoite: http://gylling.fi Työnantaja: Gylling Accounting Parkano Oy Sijainti: Keskuskatu 8, 39700 PARKANO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: YLINEN SALLA ANNELI, Puh: 0447555207, salla.ylinen@gylling.fi Hakemukset: http://www.gylling.fi/yritys/toihin-gyllingille/ Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 23.12.2016 08:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskuskatu 8, 39700 PARKANO

Yritystiedot

Toiminimi Gylling Accounting Parkano Oy Y-tunnus 0414139-6 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu Rinnakkaistoiminimet Tilitoimisto Saarivirta, Tilitoimisto Marja Saarivirta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

356 000 € -11 %

Liiketoiminnan tulos

24 000 € -54 %

Liikevoitto-%

7 % -46 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Gylling Accounting Parkano Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Parkano , osoitteessa Keskuskatu 8, 39700 PARKANO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa