Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Gronlund Palvelut Oy on Tampereen seudulla toiminut siivous- sekä toimitilapalveluita tarjoava yritys. Työllistämme noin 100 alamme ammattilaista. Haluamme erottua kasvollisena ja paikallisena toimijana tarjoten laadukasta työjälkeä sekä ensiluokkaista asiakaspalvelua rakentaen pitkäjänteisiä ja kehittyviä asiakassuhteita. Vahvuuksiamme ovat asiakasläheinen työskentelytapa, asiakastarpeiden tunnistaminen ja ammattitaitoinen henkilöstömme. www.gronlundpalvelut.fi

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme osa-aikaista siivoojaa iltasiivoojaa sekä viikonloppu siivoojaa. Työ käsittää toimistosiivousta Tampereella. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi mutta se ei ole välttämätöntä. Työhön annetaan huolellinen perehdytys. Edellytämme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.

Työ on iltasiivousta, alkaen klo 17 illalla, maanantaista-perjantaihin. Lisäksi haemme viikonloppu siistijää la-su aamuihin.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva koeajan (4kk) jälkeen.

Ota yhteyttä mahdollisimman pian puhelimitse tai sähköpostilla- tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Gronlund Palvelut Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Johanna Aittoniemi 0451388181 Helen Pärna 0469223560 mira.toro-sillanmikko@gronlundpalvelut.fi Ilmoitus jätetty: 09.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Gronlund Palvelut Oy Y-tunnus 0718265-2

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 149 888 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

315 581 € -25 %

Henkilöstö

140 13

Liikevoitto-%

8 % -27 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Gronlund Palvelut Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa