Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan grillityöntekijää Simonkylän Samrat Grilliin Vantaalle. Työtehtävinä grilliruuan valmistus ja myynti. Grillissä on myös aasialaista ruokaa. Haemme myös henkilöä, joka osaa valmistaa bangladeshilaista ruokaa ja aasialaisia wokkiruokia. Hygieniapassi oltava....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vantaa ravintola-alan asiakaspalvelu Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Vantaa ravintola-alan asiakaspalvelu Vantaa myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Grillityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Tmi Mohammed Shamem. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus