Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme työntekijää grilli-pizzeriaan. Hygieniapassi on oltava. Samoin valmius käydä tukussa. Työhön kuuluu kassapalvelua, pizzojen, kebabin, kastikkeiden, taikinan valmistusta ja tuotteiden esikäsittelyä. Samoin paisto ja siivous kuuluvat tehtäviin. Auttava suomen kielen taito. Työaika vaihtelee 09-23 välillä arkisin, ja viikonloppuisin 11-23 välillä. Paikka täytetään heti sovivan henkilön löytyessä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Nokia ravintola-alan asiakaspalvelu Nokia myyjät ja kassahenkilöt Nokia myyntialan tehtävät Nokia ravintola-alan asiakaspalvelu Nokia myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Nokia .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Grillimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Akbulut Oy Kulta Pizza-Grilli. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa