Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme työntekijää grilli-pizzeriaan. Hygieniapassi on oltava. Samoin valmius käydä tukussa. Työhön kuuluu kassapalvelua, pizzojen, kebabin, kastikkeiden, taikinan valmistusta ja tuotteiden esikäsittelyä. Samoin paisto ja siivous kuuluvat tehtäviin. Auttava suomen kielen taito. Työaika vaihtelee 09-23 välillä arkisin, ja viikonloppuisin 11-23 välillä. Paikka täytetään heti sovivan henkilön löytyessä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Nokia myyntialan tehtävät Nokia ravintola-alan asiakaspalvelu Nokia myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Grillimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Akbulut Oy Kulta Pizza-Grilli. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus