Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kielitaitoinen verkkokaupan ylläpitäjä & somemarkkinoinnin ammattilainen Haemme ase - ja eräalan yritykseemme verkkokaupan ylläpitäjää & somemarkkinoinnin ammattilaista. SKJ-kassajärjestelmän /Nethit verkkokauppapohjan tuntemus eduksi sekä riittävä pohjakoulutus esim. datanomi t. vastaavat taidot. Sinulla on hyvä englannin kielen taito ja muu kielitaito on plussaa. Sinulla on kokemusta sähköisestä markkinoinnista ja halu kehittää markkinointiamme. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekninen tuki ja ylläpito Pieksämäki tekninen tuki Pieksämäki tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Green Trail Oy Y-tunnus 0959231-3 Toimiala Urheiluvälineiden ja polkupyörien vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Verkkokaupan ylläpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Green Trail Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus