Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Kielitaitoinen verkkokaupan ylläpitäjä & somemarkkinoinnin ammattilainen

Haemme ase - ja eräalan yritykseemme verkkokaupan ylläpitäjää & somemarkkinoinnin ammattilaista. SKJ-kassajärjestelmän /Nethit verkkokauppapohjan tuntemus eduksi sekä riittävä pohjakoulutus esim. datanomi t. vastaavat taidot. Sinulla on hyvä englannin kielen taito ja muu kielitaito on plussaa. Sinulla on kokemusta sähköisestä markkinoinnista ja halu kehittää markkinointiamme. Työskentelet myymälän puolella tarvittaessa. Myös Oppisopimus on mahdollinen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hakemukset palkkatoivomuksineen kuvallisen CV:n kera sari.huuskonen@greentrail.fi. Tiedustelut Sari Huuskonen 050 5510232 klo 17.00-18.00 arkisin.

Web-osoite: http://greentrail.fi Työnantaja: Green Trail Oy Sijainti: Keskuskatu 26, 76100 PIEKSÄMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: HUUSKONEN SARI, 050 5510 232, sari.huuskonen@greentrail.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskuskatu 26, 76100 PIEKSÄMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Green Trail Oy Y-tunnus 0959231-3 Toimiala Urheiluvälineiden ja polkupyörien vähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 013 007 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

47 006 € -81 %

Henkilöstö

5 0

Liikevoitto-%

2 % -85 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Verkkokaupan ylläpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Green Trail Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki , osoitteessa Keskuskatu 26, 76100 PIEKSÄMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa