Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme mm. Leville ja Rukalle vahvan kokemuksen omaavia sushikokkeja talvisesongiksi.

Palkkaamme OSAAMISTA ja TUNTURIASENNETTA omaavia henkilöitä. Eli sinulla on riittävää osaamista ja olet halukas oppimaan koko ajan lisää. Valmis ei tarvitse (eikä voi) olla, mutta valmiimmaksi pitää koko ajan pyrkiä! Asenteeltasi olet avoin ja utelias. Tunturiasenne on myös jaksamista ja urakka- ja talkooasennetta, työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä.

Lähetä meille CV:si, palkkatoiveesi sekä suosittelijasi yhteystietoineen. Kerro myös miksi olisit loistava lisä tunturiin. Työt ajoittuvat ruska-aikaan ja talvisesonkiin, mutta hae pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioimme vain Opteam-järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Mika Rauhala
Asiakkuuspäällikkö, HoReCa
mika.rauhala@opteam.fi
+358 400 355 159

Web-osoite: http://opteam.fi Työnantaja: Green Islander Oy Sijainti: 99130 SIRKKA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, marras-joulukuussa Yhteystiedot: Mika Rauhala Asiakkuuspäällikkö, HoReCa mika.rauhala@opteam.fi +358 400 355 159 Hakemukset: http://www.opteam.fi/ravintola-ala/tyopaikka/sushikokki-tunturit-h13692/ Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 24.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 99130 SIRKKA

Yritystiedot

Toiminimi green islander oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sushikokki, Tunturit, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Green Islander Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 99130 - Kittilä , osoitteessa 99130 SIRKKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa