Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Software Developer

Attendo

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Etsimme Ivalon alueelle siivoustyönohjaajaa koko-aikaiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivousalalta, esimiestehtävistä ja innostusta työhön. Olet oma-aloitteinen, raportointikykyinen eikä sinulla mene sormi suuhun työntekijöitä perehdyttäessä. Työ on hyvin kiireistä, joten paineensietokyky ja asioiden priorisointi ovat tärkeässä roolissa. Työkielenä on työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa Englanti. Tarjoamme heti alkavan ja huhtikuun loppupuolelle loppuvan koko-aikaisen työsuhteen. Määrä-aikaisen suhteen jälkeen tarjolla on myös mahdollisuus ympärivuotiseen työsuhteeseen.

Hakijoilta odotamme:

- kokemusta siivoustehtävistä
- organisointikykyä
- luotettavuutta ja yhteistyökykyä
- raportointikykyä
- iloista ja reipasta asennetta työtä kohtaan
- perehdytystaitoja
- paineensietokykyä
- asiakaspalvelu ja ihmissuhde taitoja

Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian. Liitä hakemukseesi CV, kasvokuva sekä suosittelijat yhteystietoineen.

Huomiomme vain Opteam-järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Lisätietoja:
Jyry Lehtoniemi
HR-assistentti
Opteam Lappi
puh. 0504131220

Web-osoite: http://opteam.fi Työnantaja: Green Islander Oy Sijainti: 99800 IVALO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoja: Jyry Lehtoniemi HR-assistentti Opteam Lappi puh. 0504131220 Hakemukset: http://www.opteam.fi/avoimet-tyopaikat/tyopaikka/siivoustyonohjaaja-n-clean-oy-h Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 99800 IVALO

Yritystiedot

Toiminimi green islander oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoustyönohjaaja, Ivalo, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Green Islander Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 99800 - Inari , osoitteessa 99800 IVALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa