Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Työpaikkakuvaus

Etsimme kahta osa-aikaista lauantaisiivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen Ivaloon. Työt alkavat joulukuun puolessa välissä ja jatkuvat maaliskuun loppuun saakka. Tässä oiva lisätienesti muiden töiden yhteyteen tai ahkeralle opiskelijalle mukava viikonloppuduuni!

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivousalalta ja innostusta työhön. Olet oma-aloitteinen eikä sinulla mene sormi suuhun uusien työtehtävien edessä. Työ voi olla hyvin kiireistä, joten paineensietokyky ja asioiden priorisointi ovat tärkeässä roolissa. Työ on sekä hotellihuoneiden että mökkien siivousta ja puhtaanapitoa, joten tehtävänäsi on vastata siisteyden osalta myös asiakkaiden viihtyvyydestä.

Hakijoilta odotamme:

- kokemusta siivoustehtävistä
- hyvää fyysistä kuntoa
- oma-aloitteisuutta
- luotettavuutta ja yhteistyökykyä
- huolellista työotetta
- iloista ja reipasta asennetta työtä kohtaan

Hae pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian. Liitä hakemukseesi CV sekä suosittelijat yhteystietoineen.

Huomiomme vain Opteam-järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Lisätietoja:

Jyry Lehtoniemi
HR-assistentti
Opteam Lappi
puh. 0504131220

Web-osoite: http://opteam.fi Työnantaja: Green Islander Oy Sijainti: 99800 IVALO Työajat: viikonlopputyö Työ alkaa: Marraskuussa Yhteystiedot: Jyry Lehtoniemi HR-assistentti Opteam Lappi puh. 0504131220 Hakemukset: http://www.opteam.fi/avoimet-tyopaikat/tyopaikka/lauantaisiivooja-ivalo-h13714/ Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 16.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 99800 IVALO

Yritystiedot

Toiminimi green islander oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lauantaisiivooja / Kerroshoitaja, Ivalo, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Green Islander Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 99800 - Inari , osoitteessa 99800 IVALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa