Duunitori suosittelee
Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Etsimme kymmentä osa-aikaista lauantaisiivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen Ylläkselle. Työt alkavat joulukuun puolessa välissä ja jatkuvat maaliskuun loppuun saakka. Tässä oiva lisätienesti muiden töiden yhteyteen tai ahkeralle opiskelijalle mukava viikonloppuduuni!

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivousalalta ja innostusta työhön. Olet oma-aloitteinen eikä sinulla mene sormi suuhun uusien työtehtävien edessä. Työ voi olla hyvin kiireistä, joten paineensietokyky ja asioiden priorisointi ovat tärkeässä roolissa. Työ on sekä hotellihuoneiden että mökkien siivousta ja puhtaanapitoa, joten tehtävänäsi on vastata siisteyden osalta myös asiakkaiden viihtyvyydestä.

Hakijoilta odotamme:

- kokemusta siivoustehtävistä
- hyvää fyysistä kuntoa
- oma-aloitteisuutta
- luotettavuutta ja yhteistyökykyä
- huolellista työotetta
- iloista ja reipasta asennetta työtä kohtaan

Hae pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian. Liitä hakemukseesi CV sekä suosittelijat yhteystietoineen.

Huomiomme vain Opteam-järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Lisätietoja:

Jyry Lehtoniemi
HR-assistentti
Opteam Lappi
puh. 0504131220

Web-osoite: http://opteam.fi Työnantaja: Green Islander Oy Sijainti: 99800 IVALO Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jyry Lehtoniemi HR-assistentti Opteam Lappi puh. 0504131220 Hakemukset: http://www.opteam.fi/avoimet-tyopaikat/tyopaikka/lauantaisiivooja-yllas-h13715/ Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 16.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 99800 IVALO

Yritystiedot

Toiminimi green islander oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lauantaisiivoja, Ylläs, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Green Islander Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 99800 - Inari , osoitteessa 99800 IVALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa