Banner Granlund

Työpaikkakuvaus

1960 perustettu Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Panostamme voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan ja toimintamme keskiössä on rakennusten energiatehokkuuden edistäminen. Toimintamme vahva muodostuu uusien energiaratkaisujen, toimialojamme tukevien ohjelmistojen sekä integroidun suunnittelun kehittämisestä.

Henkilöstömme mielestä Granlund on luotettava työpaikka, jolla on vahva visio ja hyvä kehitysdraivi. Henkilöstötyytyväisyystutkimuksemme mukaan 96 prosenttia Granlundin työntekijöistä on erittäin tai melko tyytyväisiä työpaikkaansa. Granlundilla työskentelee noin 700 asiantuntijaa 19 kotimaan toimipisteessä. Lue lisää: www.granlund.fi

Haemme Granlundin Turun toimipisteeseen

Sähkösuunnittelijaa ja -projektipäällikköä

Oletko sähkösuunnittelun ammattilainen tai kokenut projektipäällikkö? Granlundilla saat näköalapaikan alan kiinnostavissa hankkeissa muun muassa terveydenhuollon, kaupan ja koulutuksen sektoreilla.

Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa ja tarjoamme asiantuntijoillemme innostavan työympäristön Suomen kiinnostavimpien yhteistyökumppanien kanssa, tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet ja laajan asiantuntijajoukkomme tuen sekä kilpailukykyiset edut.

Talotekniikkasuunnittelun lisäksi merkittäviä toimialueitamme ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultointi sekä ohjelmistot. Osaamisemme keihäänkärkenä on energiatehokkuus.

Odotamme sinulta:

  • DI- tai insinöörikoulutusta 
  • sähkösuunnitteluosaamista/projektipäällikkökokemusta 
  • Asiakaslähtöistä toimintatapaa 
  • Halua oppia uutta 

Granlund on työpaikka, jossa viihdytään. Henkilöstömme mielestä olemme luotettava työnantaja, jolla on vahva visio ja hyvä kehitysdraivi. Tarjoamme työntekijöillemme innostavan työympäristön, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä konsernin laajan asiantuntijajoukon tuen. Meillä voit kehittyä oman asiantuntemusalueesi huippuosaajaksi.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää 31.10.2016 mennessä www.granlund.fi/rekry -sivulta löytyvällä hakulomakkeella. Lisätietoja antaa Pekka Hjelm, puh 044 5915032 tai pekka.hjelm@granlund.fi


Granlund rekrytoi nyt myös LVI-suunnittelijoita ja -projektipäälliköitä!

Lue lisää työstä Granlundilla Duunitorin artikkelista: "Suunnittelemme sairaalaa moottoritien päälle" - Granlund tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia Turussa

Työnantaja: Granlund Sijainti: Turku, Suomi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Turku, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Granlund Oy Y-tunnus 1704694-5 Toimiala Muu rakennustekninen palvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

28 988 965 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

3 525 316 € 0 %

Henkilöstö

324 7

Liikevoitto-%

12 % -8 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Granlund. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Turku, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .