Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

1960 perustettu Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Panostamme voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan ja toimintamme keskiössä on rakennusten energiatehokkuuden edistäminen. Toimintamme vahva muodostuu uusien energiaratkaisujen, toimialojamme tukevien ohjelmistojen sekä integroidun suunnittelun kehittämisestä. Henkilöstömme mielestä Granlund on luotettava työpaikka, jolla on vahva visio ja hyvä kehitysdraivi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Mynämäki lvi-alan työt Naantali lvi-alan työt Nousiainen lvi-alan työt Pöytyä lvi-alan työt Raisio lvi-alan työt Rusko lvi-alan työt Turku lvi-alan työt Aura lvi-alan työt Kaarina lvi-alan työt Lieto hallinto, yleiset toimistotyöt Mynämäki hallinto, yleiset toimistotyöt Naantali hallinto, yleiset toimistotyöt Nousiainen hallinto, yleiset toimistotyöt Pöytyä hallinto, yleiset toimistotyöt Raisio hallinto, yleiset toimistotyöt Rusko hallinto, yleiset toimistotyöt Turku hallinto, yleiset toimistotyöt Aura hallinto, yleiset toimistotyöt Kaarina hallinto, yleiset toimistotyöt Lieto päällikkötason positiot Mynämäki päällikkötason positiot Naantali päällikkötason positiot Nousiainen päällikkötason positiot Pöytyä päällikkötason positiot Raisio päällikkötason positiot Rusko päällikkötason positiot Turku päällikkötason positiot Aura päällikkötason positiot Kaarina päällikkötason positiot Lieto teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Mynämäki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Naantali teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Nousiainen teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pöytyä teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Raisio teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Rusko teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Turku teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Aura teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kaarina teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lieto lvi-alan työt hallinto, yleiset toimistotyöt päällikkötason positiot teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Granlund Oy Y-tunnus 1704694-5 Toimiala Muu rakennustekninen palvelu

Tämä työpaikka, LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Granlund Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus