Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LadyLine Nihtisilta on Espoossa sijaitseva monipuolinen naisten hyvinvointikeskus ja haemme tiimiimme personal traineria. Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaiden valmentaminen ja motivointi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja koet luontevaksi omien palveluidesi markkinoinnin. Pystyt harjoittamaan toimintaa oman yrityksesi kautta. Odotamme, että sinulla on riittävät tiedot ja taidot personal trainerina työskentelyyn. Tämän lisäksi arvostamme kokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Espoo liikuntapalvelut ja urheiluala Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Gran Fit Oy Y-tunnus 2435647-4 Toimiala Kuntokeskukset

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Personal trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Gran Fit Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa