Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

LadyLine Nihtisilta on Espoossa sijaitseva monipuolinen naisten hyvinvointikeskus ja haemme tiimiimme personal traineria.

Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaiden valmentaminen ja motivointi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja koet luontevaksi omien palveluidesi markkinoinnin. Pystyt harjoittamaan toimintaa oman yrityksesi kautta.

Odotamme, että sinulla on riittävät tiedot ja taidot personal trainerina työskentelyyn. Tämän lisäksi arvostamme kokemusta ja näyttöjä saavuttamistasi ammatillisista tuloksista. Sinusta huokuu energisyys, sitoutuneisuus ja tavoitehakuisuus. Tiedät mitä haluat saavuttaa elämässäsi ja kuinka tulet sinne pääsemään.

Tarjoamme sinulle erinomaisen toimintaympäristön personal training -liiketoiminnan harjoittamiseen. Käytössäsi on monipuoliset liikuntatilat, laadukas harjoitusvälineistö, valmennuspalveluista kiinnostunut asiakaskunta, sekä henkilöstömme vankka tuki palveluidesi markkinoinnille. Lisäksi pääset hyödyntämään menestyksekästä Tainer4You Revolution Personal training -konseptia keskuksessamme, mikä mahdollistaa sinulle alan kilpailukykyisimmän palkkiotason sekä tuen oman ammatillisen osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Lähetä hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse 31.10.2016 mennessä osoitteeseen heidi.alarvo@ladyline.fi

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Gran Fit Oy Sijainti: Nihtisillantie 3, 02630 ESPOO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Heidi Alarvo, gsm 040 595 8040, heidi.alarvo@ladyline.fi Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Nihtisillantie 3, 02630 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Gran Fit Oy Y-tunnus 2435647-4 Toimiala Kuntokeskukset

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

388 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

41 000 € 356 %

Henkilöstö

5 0

Liikevoitto-%

11 % 375 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Personal trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Gran Fit Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Nihtisillantie 3, 02630 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa