Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sinä markkinoinnin ammattilainen tai alasta kiinnostunut! Liity rentoon joukkoomme ja tee itsestäsi tähti. Smart Context Oy:n markkinointitiimi kaipaa kahta vahvistusta. Oletko määrätietoinen, ahkera ja rahanahne persoona? Onko työmotivaatiosi kunnossa ja haluat päästä tekemään työtä rennossa mutta ammattimaisessa porukassa? Jos vastasit kaikkiin kyllä, olet etsimämme henkilö. Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja humanistisen tieteen alan tehtävät Tampere tiedonhallinta ja arkistointi Tampere museo- ja kirjastoalan tehtävät Tampere maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Tampere puutarha- ja viheralan työt Tampere Tutkimustehtävät Tampere biologian alan tehtävät Tampere humanistisen tieteen alan tehtävät tiedonhallinta ja arkistointi museo- ja kirjastoalan tehtävät maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät puutarha- ja viheralan työt Tutkimustehtävät biologian alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointitutkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Smart Context Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus