Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haemme kumppaniyrityksellemme Investiumille myyntiassistentin tehtävään soveltuvia henkilöitä Helsinkiin.

INVESTIUM on piristävällä tavalla erilainen työnantaja Suomen finanssisektorissa. Työskentelykulttuurimme on yrittäjähenkinen, mutta antaa myös paljon vapauksia. Vaikka meillä on jo 20 vuoden historia tekemisessämme, olemme jatkuvasti uusiutuva ja kehittyvä organisaatio.

Olemme heittäneet romukoppaan perinteiset pankki- ja vakuutusalan työskentelynormit. Kaiken ei tarvitse olla liian vakavaa ja kaavoihin kangistunutta. Jokaisella on oikeus saada palkkionsa onnistumisista - ilman ylärajaa. Ja mikä parasta, meillä ei tarvitse myydä yhden talon tuotteita vaan etsiä aidosti asiakkaan tarpeisiin sopivimmat ratkaisut.

Me vertailemme ja välitämme asiakkaillemme yksilöllisesti sopivimmat ratkaisut varallisuuden hallintaan niiltä palveluntarjoajilta, jotka olemme valikoineet kumppaneiksemme kotimaisilta ja kansainvälisiltä markkinoilta. Annamme asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua tavoitteenamme saavuttaa jokaiselle asiakkaallemme paras mahdollinen tuotto-riskisuhde. Pitkät asiakassuhteet ja henkilökohtainen palvelu ovat toimintamme perusta.

Työnkuvana on olla myynnin tukena ja edistää sitä. Kontaktoit potentiaalisia asiakkaita ja kutsut heitä maksuttomiin tapaamisiin meidän finanssiasiantuntijoidemme kanssa. Samalla pääset käyttämään CRM järjestelmäämme ja hallinnoimaan asiantuntijoidemme kalentereita. Olet myös avainasemassa oikean kuvan antamisessa yrityksemme toiminnasta. Kokemus ei ole välttämättömyys myyntiassistentin tehtävissä, mutta tehtävä antaa tärkeää myynnin kokemusta pyrkiessäsi tästä eteenpäin urallasi.

Työn saamme sovitettua monenlaisiin elämäntilaisiin.

Tule kertomaa kuka olet, mitä osaat ja mitä lisäarvoa pystyt meille tarjoamaan! Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen: https://golden-gate-consulting-oy.workable.com/j/143DB79C06

Lisätiedot:
roni.ahlgren@goldengate.fi
044 761 7778

Työnantaja: Golden Gate Consulting Oy Sijainti: Mannerheimintie 4, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätiedot: roni.ahlgren@goldengate.fi 044 761 7778 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mannerheimintie 4, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Golden Gate Consulting Oy Y-tunnus 2462156-5 Toimiala Mainostoimistot

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

88 000 € 73 %

Liiketoiminnan tulos

10 000 € 600 %

Liikevoitto-%

11 % 375 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Golden Gate Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors , osoitteessa Mannerheimintie 4, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa