Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kauneuskonsultti - DeSheli Etsimme kauneuskonsultteja kumppaniyrityksellemme Deshelille Helsingin ydinkeskustaan. DeSheli on kansainvälinen kauneudenhoidon yritys, joka on erikoistunut luonnon kosmetiikkaan ja niihin perustuviin innovatiivisiin tuotteisiin. Yritys toimii 30 eri maassa ja Helsingin toimipiste on ensimmäinen pohjoismaissa. Työtehtävät ovat seuraavat: - Asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen, asiakaspalvelu ja konsultointi. - Mielyttävä ja ikimuistoinen asiakaspalvelu. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Golden Gate Consulting Oy Y-tunnus 2462156-5 Toimiala Mainostoimistot

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Golden Gate Consulting Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus