Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kauneuskonsultti - DeSheli Etsimme kauneuskonsultteja kumppaniyrityksellemme Deshelille Helsingin ydinkeskustaan. DeSheli on kansainvälinen kauneudenhoidon yritys, joka on erikoistunut luonnon kosmetiikkaan ja niihin perustuviin innovatiivisiin tuotteisiin. Yritys toimii 30 eri maassa ja Helsingin toimipiste on ensimmäinen pohjoismaissa. Työtehtävät ovat seuraavat: - Asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen, asiakaspalvelu ja konsultointi. - Mielyttävä ja ikimuistoinen asiakaspalvelu. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki muut myymälätehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Golden Gate Consulting Oy Y-tunnus 2462156-5 Toimiala Mainostoimistot

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Golden Gate Consulting Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa