Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Tiloja.fi on toimitilamarkkinointiin erikoistunut mainos- ja mediatoimisto. Asiakkaanamme on lukuisia merkittäviä suursijoittajia, kuten vakuutusyhtiöitä, kansainvälisiä kiinteistörahastoja ja erikoituneita kiinteistösijoitusyhtiötä. Haemme nyt n. 10 hengen tiimiimme Helsinkiin lisäresurssia liittyen asiakkaittemme tilakantojen hallintaan ja ylläpitoon. Työ on huolellisuutta vaativaa. Hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito, kyky hahmottaa kokonaisuuksia sekä hyvät tietokoneenkäyttötaidot ovat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Goland Group Oy Y-tunnus 2331109-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu yleissihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Goland Group Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus