Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Suomen Tiloja.fi on toimitilamarkkinointiin erikoistunut mainos- ja mediatoimisto. Asiakkaanamme on lukuisia merkittäviä suursijoittajia, kuten vakuutusyhtiöitä, kansainvälisiä kiinteistörahastoja ja erikoituneita kiinteistösijoitusyhtiötä.

Haemme nyt n. 10 hengen tiimiimme Helsinkiin lisäresurssia liittyen asiakkaittemme tilakantojen hallintaan ja ylläpitoon. Työ on huolellisuutta vaativaa. Hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito, kyky hahmottaa kokonaisuuksia sekä hyvät tietokoneenkäyttötaidot ovat perusedellytyksiä tässä tehtävässä menestymiselle. Työ on osin melko itsenäisesti tehtävää ja perehtymisjakson jälkeen työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä.

Hakemamme henkilö on luonteeltaan asiakaspalveluhenkinen. Hänellä on omatoiminen ote työntekoon, mutta hän työskentelee mielellään myös ryhmässä. Sujuva englannin kielen taito tarvitaan, ruotsin kielen taito on etu, mutta ei välttämättömyys.

Tehtävä soveltuu hyvin henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta erilaisista toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä. Myös kokemusta markkinointialasta on hyvä olla, joko opintojen tai aiempien työtehtävien kautta.

Teemme valinnan mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen. Työn alkamisajankohta voidaan sopia joustavasti. Annamme kaikki työvälineet ja perehdytämme henkilön huolellisesti työtehtävään. Perehdytysjaksolla (ja mahdollisuuksien mukaan myös sen jälkeen) työntekijän olisi kyettävä työskentelemään päiväsaikaan toimistollamme.

Web-osoite: http://goland.fi Työnantaja: Goland Group Oy Sijainti: Ruoholahdenkatu 8, 00180 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 01.11.2016, Työn aloitus voidaan sopia joustavasti. Yhteystiedot: Lisätietoja työstä antaa: Heidi Hynynen heidi@tiloja.fi 050 409 0767 Hakemukset: Hakemukset liitteineen voi lähettää osoitteeseen: heidi@tiloja.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ruoholahdenkatu 8, 00180 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Goland Group Oy Y-tunnus 2331109-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

681 000 € 36 %

Liiketoiminnan tulos

76 000 € -14 %

Liikevoitto-%

11 % -39 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu yleissihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Goland Group Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Ruoholahdenkatu 8, 00180 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa