Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuljettaja, haluaisitko työpaikan jonne on kiva aamulla lähteä? GLi Yhtiöillä on yli 10 vuoden kokemus raskaasta ammattiliikenteestä. Osa kuljettajistamme operoi asiakasyritystemme ajoneuvoissa ja osa kuljettajista omissa ajoneuvoissa, kotimaan ja Euroopan liikenteessä. Tarjoamme sinulle säännöllisen työn, Kotimaan runko- ja jakelu liikenteen parissa. Edellytämme hakijalta -Hyviä asiakaspalvelutaitoja -Hyviä yhteistyötaitoja -Tunnollisuutta ja tarkkuutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tampere raskaan kaluston käyttö Tampere raskas tavaraliikenne Tampere kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi GLi Express Oy Y-tunnus 2110573-3 Toimiala Huolinta ja rahtaus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Gli Express Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33900 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus