Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Kassatyöntekijä

Gigantissa vuoden tärkein sesonki on alkamassa. Haemme nyt Porin Paanakedonkadun Giganttiin osa-aikaista kassatyöntekijää.

Kassatyöntekijänä vastaat päivän mittaan monipuolisista kassarutiineista, teet myös myyntityötä. Olet asiakaspalveluhenkinen, joustava, järjestelmällinen ja kiinnostunut tuotteistamme. Palvelualttiutesi saa koko joukkueemme loistamaan. Olet juuri se henkilö, jonka haluamme hymyillen toivottavan asiakkaamme tervetulleiksi uudelleen.

Työ sopii sinulle, joka haluat tehdä työtä vaihtelevina aikoina aamu- ja iltapäivisin sekä iltaisin, arkena ja myös viikonloppuna.

Tarjoamme sinulle nuorekkaan, mielenkiintoisen ja haasteellisen työympäristön. Gigantissa sinun on mahdollista kouluttaa ja kehittää itseäsi aina vain paremmaksi ja samalla edetä urallasi.

Odotamme sinulta lisäksi
positiivista asennetta ja aktiivista otetta työhön
mielellään kokemusta asiakaspalvelu-, myynti- tai kassatyöstä
halua kantaa vastuuta ja tehdä työtä tiimissä
valmiutta ilta- ja viikonloppu, sekä sesonkipainotteisiin vuoroihin
vähintään suomen ja englannin kielen taitoa

Työtehtävä on osa-aikainen, vähintään 20 tuntia viikossa.

Web-osoite: http://www.gigantti.fi Työnantaja: Gigantti Oy, Pori Sijainti: 28100 PORI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Toni Kiekkinen 040 8260050 Hakemukset: http://www.gigantti.fi/cms/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/ Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 28100 PORI

Yritystiedot

Toiminimi Gigantti Oy Ab Y-tunnus 1523846-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Gigantti Oy, Pori. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori , osoitteessa 28100 PORI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa