Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haetaan tiimiimme ammattitaitoista autonasentajaa vakituiseen työhön.

Työilmapiiri on hyvä ja kannustava. Vaadimme sinulta sitoutumista yritykseen, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta autoalalta ja hyvän suomen kielen taidon.

Gewat Hyötyajoneuvot Oy on kymmenen hengen, lähinnä paketti- ja pienkuorma-autoihin sekä pikkubusseihin erikoistunut korjaamo, jossa tehdään kaikki eletroniikasta koritöihin. Asiakkaamme koostuu eri alan yrityksistä, joten autoja on monenmerkkisiä ja -tasoisia.

Työnantaja: Gewat Hyötyajoneuvot Oy Sijainti: Laaksotie 39 A, 01390 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Janne Gefwert: puh 010 321 5662, janne@gewat.com Hakemukset: http://www.gewat.com/etusivu/ Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Laaksotie 39 A, 01390 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Gewat Hyötyajoneuvot Oy Y-tunnus 2240634-3 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

740 000 € -19 %

Liiketoiminnan tulos

44 000 € -29 %

Liikevoitto-%

6 % -14 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Gewat Hyötyajoneuvot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Laaksotie 39 A, 01390 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa