Duunitori suosittelee
Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme palvelukseemme kokenutta porakonekairaajaa / kallionäytekairaajaa. Työmme keskittyvät pääosin pääkaupunkiseudulle ja sen lähikuntiin, mutta hakijalta toivomme myös valmiutta matkustaa. Koneiden kunnossapitotaidot katsomme eduksi. Geotek Oy on vuonna 1965 perustettu maa- ja kallioperätutkimuksiin, mittauksiin, pohjarakennussuunnitteluun ja vesialuetutkimuksiin keskittynyt n. 45 henkilöä työllistävä yritys. Haemme luotettavaa ja innokasta työntekijää vahvistamaan joukkoamme. Työnantajana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kaivos- ja metallialan tehtävät Hyvinkää kaivos- ja metallialan tehtävät Nurmijärvi kaivos- ja metallialan tehtävät Tuusula kaivos- ja metallialan tehtävät Vantaa kaivos- ja metallialan tehtävät Vihti kaivos- ja metallialan tehtävät Espoo kaivos- ja metallialan tehtävät Hyvinkää Nurmijärvi Tuusula Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Geotek Oy Y-tunnus 0923058-2 Toimiala Muu tekninen palvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Porakonekairaaja / kallionäytekairaaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Geotek Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa