Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme palvelukseemme kokenutta porakonekairaajaa / kallionäytekairaajaa. Työmme keskittyvät pääosin pääkaupunkiseudulle ja sen lähikuntiin, mutta hakijalta toivomme myös valmiutta matkustaa. Koneiden kunnossapitotaidot katsomme eduksi. Geotek Oy on vuonna 1965 perustettu maa- ja kallioperätutkimuksiin, mittauksiin, pohjarakennussuunnitteluun ja vesialuetutkimuksiin keskittynyt n. 45 henkilöä työllistävä yritys. Haemme luotettavaa ja innokasta työntekijää vahvistamaan joukkoamme. Työnantajana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kaivos- ja metallialan tehtävät Hyvinkää kaivos- ja metallialan tehtävät Nurmijärvi kaivos- ja metallialan tehtävät Tuusula kaivos- ja metallialan tehtävät Vantaa kaivos- ja metallialan tehtävät Vihti kaivos- ja metallialan tehtävät Espoo kaivos- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Geotek Oy Y-tunnus 0923058-2 Toimiala Muu tekninen palvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Porakonekairaaja / kallionäytekairaaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Geotek Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus