Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kairaajaa maaperätutkimuksia suorittamaan. Työhön kuuluu kevytkairausten lisäksi porakone- ja kallionäytekairauksia sekä osaamisen mukaisesti koneiden kunnossapitoa.Tarjoamme vakaan työsuhteen sekä kannustavat työsuhde-edut. Edellytämme alan kokemusta, sitoutumista työtehtäviin ja matkustusvalmiutta lähinnä Etelä- ja Keski-Suomeen. Koulutamme tehtävään valitun tarvittaessa niille osa-alueille, joilta hänellä ei ole aikaisempaa kokemusta. Kalustovarikkomme on Klaukkalassa. Työssä tarvitaan ajokorttia....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kaivos- ja metallialan tehtävät Nurmijärvi koneteollisuuden tehtävät Nurmijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nurmijärvi kaivos- ja metallialan tehtävät koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Geotek Oy Y-tunnus 0923058-2 Toimiala Muu tekninen palvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kairaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Geotek Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01800 - Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus