Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kairaajaa maaperätutkimuksia suorittamaan. Työhön kuuluu kevytkairausten lisäksi porakone- ja kallionäytekairauksia sekä osaamisen mukaisesti koneiden kunnossapitoa.Tarjoamme vakaan työsuhteen sekä kannustavat työsuhde-edut. Edellytämme alan kokemusta, sitoutumista työtehtäviin ja matkustusvalmiutta lähinnä Etelä- ja Keski-Suomeen. Koulutamme tehtävään valitun tarvittaessa niille osa-alueille, joilta hänellä ei ole aikaisempaa kokemusta. Kalustovarikkomme on Klaukkalassa. Työssä tarvitaan ajokorttia....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kaivos- ja metallialan tehtävät Nurmijärvi koneteollisuuden tehtävät Nurmijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nurmijärvi kaivos- ja metallialan tehtävät koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nurmijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Geotek Oy Y-tunnus 0923058-2 Toimiala Muu tekninen palvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kairaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Geotek Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01800 - Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa