Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan kahta kokemusta omaavaa puoliperävaununkuljettajaa, korttivaatimus ABCE. Tällä hetkellä ajot pääsääntöisesti etelä-Suomen alueella, jatkossa myös mahdollisesti ulkomaanajoa. Edellytetään digikorttia ja ammattiajolupaa, tarvittaessa työnantaja avustaa niiden hankkimisessa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Porvoo raskaan kaluston käyttö Porvoo raskas tavaraliikenne Porvoo kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskas tavaraliikenne Porvoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi GATELINE Oy Y-tunnus 1541136-3 Toimiala Huolinta ja rahtaus Rinnakkaistoiminimet Focus Line, SUOMI suurennusliike

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Gateline Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa