Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Gasmet Instruments Oy on osa kansainvälistä 1990 perustettua Gasmet-konsernia, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi FTIR teknologiaan perustuvia kaasuanalysaattoreita päästömittauksiin sekä muihin vaativiin teollisiin sovelluksiin. Konserni koostuu emoyhtiön lisäksi seitsemästä tytäryhtiöstä, joista kolme on Suomessa ja neljä ulkomailla. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä. Henkilöstöä on yhteensä n. 80 ja konsernin liikevaihto vuonna 2015 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Helsinki laboratorio Helsinki elintarviketeollisuuden tehtävät laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Gasmet Instruments Oy Y-tunnus 2408959-9 Toimiala Mittaus-, testaus- ja navigointivälineiden ja -laitteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laborantti, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Gasmet Instruments Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus