Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

GameStop Suomi

GameStop on maailman suurin pelien, konsolien ja oheistarvikkeiden vähittäismyyjä. (www.gamestop.fi). GameStopilla on maailmanlaajuisesti yli 6200 myymälää ja noin 200 Ruotsissa, Norjassa, Suomessa , Tanskassa ja Irlannissa. Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Dublinissa, Irlannissa ja meillä onkin yli 1000 työntekijää ympäri Pohjoista-Eurooppaa. Etsimme nyt GameStopille uutta työntekijää joka jakaa kanssamme saman intohimon pelaamiseen, myymiseen ja asiakaspalveluun.

Jouluapulainen / GameStop Lahti

Haemme jouluapulaista kauppakeskus Karismassa sijaitsevaan GameStop Lahden myymälään. Jouluapulais-nimikkeestä huolimatta myyntihenkisyys ja -taito katsotaan eduksi. Työtunteja on tarjolla noin 5h/viikko. Lomien tai sairaslomien ja etenkin sesonkiaikaan tunteja on tarjolla luonnollisesti enemmän. Poimimme parhaat päältä ja kutsumme haastatteluihin, joten mikäli olet kiinnostunut työskentelemään pelialalla myyntityössä, niin laitathan meille hakemuksesi. Perehdytämme hakijat. Työajat ovat pääsääntöisesti iltaa ja viikonloppua, mutta mikäli olet tarvittaessa kykenevä tekemään myös aamu/päivävuoroa niin mainitse se ihmeessä hakemuksessasi. Lähtökohtaisesti määräaikainen sopimus on ajalle marras-tammikuu.

Mitä haemme sinulta?
-Aktiivinen, energinen ja edustava ulosanti. Tämä on paras ominaisuus mitä henkilöllä voi olla haettaessa myyntitehtäviin.
-Kilpailuhenkisyyttä ja taistelutahtoa.
-Et pelkää henkilökohtaisia myyntitavotteita ja niiden ylittämistä.
-Aikaisempi kokemus kassankäytöstä ja myyntityöstä katsotaan eduksi.
-Tietoutta "peliskenestä" ja aitoa kiinnostusta alaan.
-Sujuva englanninkielen lukutaito.

Mitä tarjoamme?
-Mahdollisuuden työskennellä maailman suurimmassa, kansainvälisessä ja nopeimmin kasvavassa pelialan ketjussa.
-Kaupan alan TES:in mukaisen palkkauksen.
-Loistavat etenemismahdollisuudet kasvassa ketjussa.
-Kilpailuhenkisen ja vaativan, mutta ihmisläheisen ja edestäjohdettavan työskentely-ympäristön.

Kuinka haet tehtävään?
Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemus osoitteeseen JobbFI@gamestop.com. Laita otsikoksi "JOULUAPULAINEN/Lahti". Kerro viestikentässä ytimekkäästi miksi juuri sinusta tulisi paras mahdollinen myyjä GameStop-myymäläämme? Laita liitteeksi CV josta näkyy aikaisempi mahdollinen työkokemus ja koulutus. Muista tarkistaa, että hakemuksessasi on myös puhelinnumerosi. Jätäthän hakemuksen viimeistään 26.10.2016.

Web-osoite: http://www.gamestop.fi Työnantaja: GameStop Oy Sijainti: Kauppakeskus Karisma, Kauppiaankatu 2, 15160 LAHTI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Marraskuun alussa Yhteystiedot: Mikko Piispanen, myymäläpäällikkö 03 7830422 (myymälän puhelin) Hakemukset: Lähetä hakemus osoitteeseen JobbFI@gamestop.com. Laita otsikoksi "JOULUAPULAINEN/Lahti". Kerro viestikentässä ytimekkäästi miksi juuri sinusta tulisi paras mahdollinen myyjä GameStop-myymäläämme? Laita liitteeksi CV josta näkyy aikaisempi mahdollinen työkokemus ja koulutus. Muista tarkistaa, että hakemuksessasi on myös puhelinnumerosi. Jätäthän hakemuksen viimeistään 26.10.2016. Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakeskus Karisma, Kauppiaankatu 2, 15160 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi GameStop Oy Y-tunnus 1965601-8 Toimiala Tietokoneiden, oheislaitteiden ja ohjelmistojen tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet EB Games

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

13 127 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

102 000 € -73 %

Henkilöstö

42 -10

Liikevoitto-%

1 % -67 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut GameStop Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Kauppakeskus Karisma, Kauppiaankatu 2, 15160 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa