Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan kielitaitoista sihteeriä kuljetusliikkeen myynti/markkinointi-, laskutus- ym. tehtäviin. Kokemus kansainvälisestä markkinoinnista on iso etu. Työn sisältö muotoutuu hakijan osaamisen mukaan. Valmius työskennellä monipuolisesti eri tehtävissä katsotaan eduksi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Kontiolahti myyntialan tehtävät Kontiolahti hallinto, yleiset toimistotyöt myyntialan tehtävät Kontiolahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi galaxy trans avoin yhtiö Y-tunnus 0663865-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntisihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Galaxy Trans Avoin yhtiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa