Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Fysio Sakura Oy etsii fysioterapeuttia osa-aikaiseen, ja myöhemmin oman asiakaskunnan kehityttyä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Edellytämme hakijalta Fysioterapeutin tai Fysioterapeutti AMK tutkintoa. Kaikki jatkokoulutukset ovat plussaa. Tärkeää on, että olet motivoitunut oppimaan ja lahjakas kädentaidoissa.
Olemme valmiita panostamaan työntekijöidemme koulutukseen ja toivomme että olet valmis sitoutumaan pitkään työuraan kanssamme. Työaika on työsuhteen alussa 30 tuntia viikossa. Työ alkaa 9.1.2017
Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Koivuvaarassa Helsinki, Vantaa, Espoo rajan tuntumassa, Tamro-talon toimistohotelissa. Osoite Rajatorpantie 41 c 01640 Vantaa. 3 krs.
Avoimen hakemuksen, jossa mukana cv voi lähettää fysiosakura@gmail.com

Web-osoite: http://www.fysiosakura.fi Työnantaja: Fysio Sakura Oy Sijainti: Rajatorpantie 41 c, 01640 VANTAA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 09.01.2017 Yhteystiedot: Erick Ellison Fysio Sakura Oy Fysiosakura@gmail.com Hakemukset: fysiosakura@gmail.com Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rajatorpantie 41 c, 01640 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Fysio Sakura Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Rajatorpantie 41 c, 01640 VANTAA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa