Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Fysio Sakura Oy etsii fysioterapeuttia osa-aikaiseen, ja myöhemmin oman asiakaskunnan kehityttyä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Edellytämme hakijalta Fysioterapeutin tai Fysioterapeutti AMK tutkintoa. Kaikki jatkokoulutukset ovat plussaa. Tärkeää on, että olet motivoitunut oppimaan ja lahjakas kädentaidoissa. Olemme valmiita panostamaan työntekijöidemme koulutukseen ja toivomme että olet valmis sitoutumaan pitkään työuraan kanssamme. Työaika on työsuhteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Vantaa psykologia ja psykiatria Vantaa muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Fysio Sakura Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus