Duunitori suosittelee
Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Software Developer

Attendo

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme äitiyslomasijaisuuden ajaksi tuki- ja liikuntaelinvaivoihin suuntautunutta fysioterapeuttia. Eduksi katsotaan kokemus tuki-ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiasta sekä alaraajafysioterapiasta.
Suomen- ja ruotsinkielen taito.

Web-osoite: http://www.volarisfysio.fi Työnantaja: Oy Volaris Ab fysioterapiapalvelut Sijainti: Raastuvankatu 22, 65100 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 03.10.2016 Yhteystiedot: Jenni Ilomäki / ti,ke,pe: 06-3177455, ma, to: 044-3275455 jenni@volarisfysio.fi Hakemukset: jenni@volarisfysio.fi Ilmoitus jätetty: 16.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Raastuvankatu 22, 65100 VAASA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Oy Volaris Ab fysioterapiapalvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Raastuvankatu 22, 65100 VAASA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa