Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haemme reipasta ja oma-aloitteista fysioterapeuttia Hoitokoti Villa Timanttiin. Villa Timantti on 36 paikkainen hoitokoti vanhuksille. Tarjoamme tehostettua palveluasumista uusissa, esteettömissä tiloissa. Lue lisää www.sapcare.fi.

Edellytämme fysioterapeutin tutkintoa, huomioimme myös valmistumassa olevat. Arvostamme halua toimia vanhusten parissa, positiivista asennetta työhön ja kykyä tehdä kuntouttavaa hoitotyötä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Etua on, jos olet työskennellyt vanhusten parissa.

Kyseessä on vakituinen työsuhde. Työ on kaksivuorotyötä. Työ sisältää myös perushoitoa.

Haastattelemme sitä mukaa kun saamme hakemuksia. Laita siis hakemuksesi heti.

Web-osoite: http://www.sapcare.fi Työnantaja: SAP-Care Oy Sijainti: 20610 TURKU Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.11.2016, Tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kaisa Aare-Puff, 0440292077 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20610 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut SAP-Care Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20610 - Turku , osoitteessa 20610 TURKU .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa