Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reipasta ja oma-aloitteista fysioterapeuttia Hoitokoti Villa Timanttiin. Villa Timantti on 36 paikkainen hoitokoti vanhuksille. Tarjoamme tehostettua palveluasumista uusissa, esteettömissä tiloissa. Lue lisää www.sapcare.fi. Edellytämme fysioterapeutin tutkintoa, huomioimme myös valmistumassa olevat. Arvostamme halua toimia vanhusten parissa, positiivista asennetta työhön ja kykyä tehdä kuntouttavaa hoitotyötä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Etua on, jos ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Turku psykologia ja psykiatria Turku muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut SAP-Care Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus