Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Terapiatalo Merikeinu Kotkassa hakee osaavaan ja innostuneeseen toimintaterapeuttien joukkoon lasten ja nuorten fysioterapeuttia. Fysioterapeutilta odotetaan kiinnostusta lasten ja nuorten kanssa tehtävään fysioterapiaan sekä moniammatilliseen yhteistyöhön talon toimintaterapeuttien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Lisäkouluttautuminen esim. NDT-terapian tai SI-terapian saralta katsotaan hakijalle eduksi, mutta myös vastavalmistuneet huomioidaan. Fysioterapeutilla on Merikeinussa mahdollisuus käyttää työnohjausta oman työnsä kehittymisen tukena.

Työ alkaisi tammikuusta 2017 ja alkuun mahdollisesti tuntityönä. Heti kun asiakasmäärät täyttyvät siirrytään kuukausipalkkaan. Palkka määritellään työkokemuksen/koulutuksien ja työn vaativuuden kautta Yksityisen Terveydenhuoltoalan Työehtosopimuksen mukaisesti, lähtöpalkkana noin 2200€/kk. Ensimmäisen hyvin sujuneen vuoden määräaikaisen työsopimuksen jälkeen, on mahdollista siirtyä Merikeinuun vakituiseksi työntekijäksi toistaiseksi voimassa olevalle työsopimukselle.
Fysioterapeutin työssä vaaditaan itsenäistä työotetta. Työ tapahtuu paljon asiakkaan kotona, päiväkodilla tai koululla. Osa työstä myös Terapiatalo Merikeinun vastaanotolla Karhulassa Vesivallinaukio 5 D:ssä. Työhön tarvitaan oma auto ja ajokortti, jotta liikkumiset asiakkaan luokse mahdollistuvat. Työaika on pääsääntöisesti klo:8-16, mutta joskus tarvitaan joustoa myös klo:17 asti. Fysioterapiaan tarvittavaa välineistöä Merikeinulla on jo käytössä ja jos jotakin tarvitaan lisää, hankitaan sitä. Parhaiten pääset selville vastaanoton mahdollisuuksista nettisivuiltamme: www.merikeinu.fi . Sieltä löytyy tiedot tiloista, palveluistamme ja tämän hetkisestä henkilökunnastamme. Annamme myös sinulle mahdollisuuden lisäkoulutuksiin, jotta pääset kehittymään fysioterapeutin ammatissasi.

Yksityisellä sektorilla työskenneltäessä korostuu maksajatahoista KELA ja sen määrittelemät reunaehdot fysioterapeutin työlle Vaikeavammaisten avoterapiastandardissa 2015-2018. Standardin ja lakien määrittelemät reunaehdot työlle käydään yhdessä läpi työn alkaessa. Sinun tulee hankkia ennen työn aloittamista ensiapukoulutus ja siitä saatava EA1-kortti. Lisäksi tarkistetaan terapeutin pätevyys ja koska työskennellään lasten ja nuorten parissa, on työnantajalle esitettävä myös rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Toivottavasti kiinnostuit työympäristöstämme ja haet Terapiatalo Merikeinuun töihin. Saat vastineeksi avoimen, mukavan, viihtyisän ja yhteistyökykyisen työympäristön, missä jokainen saa olla oma itsensä ja jokaista tuetaan oman ammatillisen kehittymisen tiellä. Tulet olemaan joukossamme ensimmäinen fysioterapeutti ja alkuun sinulle on jo varattu mahdollisuus työnohjaukseen alueemme lasten fysioterapeutilta. Pääset siis luomaan Merikeinussa itsesi näköistä lasten ja nuorten fysioterapiaa mukavien ja yhteistyökykyisten lasten ja nuorten toimintaterapeuttien parissa ! Joten TERVETULOA KOTKAAN työhaastatteluun !

Lähetäthän koulutus- ja työkokemustietosi cv:n muodossa sekä vapaamuotoisen työhakemuksen sähköisesti osoitteeseen: sari.ketosara@merikeinu.fi viimeistään 31.10.2016. Hakemuksen saatuamme kutsumme sinut työhaastatteluun.

Jos haluat kysyä ja tiedustella paikasta lisää, soita numeroon: 045 203 3622 tai lähetä sähköpostia sari.ketosara@merikeinu.fi

Työnantaja: Terapiatalo Merikeinu Ky Sijainti: Vesivallinaukio 5 D, 48600 KOTKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017 Yhteystiedot: Sari Ketosara puh. 045 203 3622 sari.ketosara@merikeinu.fi Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vesivallinaukio 5 D, 48600 KOTKA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Terapiatalo Merikeinu Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka , osoitteessa Vesivallinaukio 5 D, 48600 KOTKA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa