Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Terapiatalo Merikeinu Kotkassa hakee osaavaan ja innostuneeseen toimintaterapeuttien joukkoon lasten ja nuorten fysioterapeuttia. Fysioterapeutilta odotetaan kiinnostusta lasten ja nuorten kanssa tehtävään fysioterapiaan sekä moniammatilliseen yhteistyöhön talon toimintaterapeuttien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Lisäkouluttautuminen esim. NDT-terapian tai SI-terapian saralta katsotaan hakijalle eduksi, mutta myös vastavalmistuneet huomioidaan. Fysioterapeutilla on Merikeinussa mahdollisuus käyttää työnohjausta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Kotka psykologia ja psykiatria Kotka muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Kotka .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Terapiatalo Merikeinu Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa