Duunitori suosittelee
Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Fysioterapia- ja liikunta-alanyritys etsii MUKAVAA, SOSIAALISTA JA AHKERAA työntekijää! Haemme ensisijaisesti äitiyslomasijaista, mutta jos sopiva henkilö löytyy, niin työt voivat jatkua myös tämän jälkeen. Fysioterapeutin työ on etusijalla, mutta myös liikunnanohjaus katsotaan eduksi. Työ on aluksi osa-aikaista, mutta fysioterapeutin saatua enemmän asiakkaita, työ voidaan muuttaa kokoaikaiseksi. Jos olet etsimämme henkilö, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Kannus psykologia ja psykiatria Kannus muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Kannus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.08.2016 ja sen on julkaissut FysioSportti-X Ay. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kannus .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa