Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Haemme kahta kirjanpitäjää CoFi Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vuonna 2009 perustettuun kauneus- ja hyvinvointikeskukseen fysioterapeutti -yrittäjää. Mahdollista on toimia myös osa-aikaisesti. Tarjoamme edullisen tilan toimintasi harjoittamiseen. Meillä on upeat tilat, nettisivut, 24 h ajanvaraus, kassajärjestelmä sekä maksupääte valmiina. Tarvitset omat työvälineet toimintasi harjoittamiseen. Ota yhteyttä lähettämällä lyhyt kuvaus itsestäsi ja ammattitaidostasi. Kutsumme ehdokkaat neuvottelemaan yhteistyöstä ja sopimusehdoista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Jyväskylä psykologia ja psykiatria Jyväskylä muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Beautiful Life Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus