Duunitori suosittelee
Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme vuonna 2009 perustettuun kauneus- ja hyvinvointikeskukseen fysioterapeutti -yrittäjää. Mahdollista on toimia myös osa-aikaisesti. Tarjoamme edullisen tilan toimintasi harjoittamiseen. Meillä on upeat tilat, nettisivut, 24 h ajanvaraus, kassajärjestelmä sekä maksupääte valmiina. Tarvitset omat työvälineet toimintasi harjoittamiseen.
Ota yhteyttä lähettämällä lyhyt kuvaus itsestäsi ja ammattitaidostasi. Kutsumme ehdokkaat neuvottelemaan yhteistyöstä ja sopimusehdoista mahdollisimman pian.
Kysymyksiin vastaan sähköpostitse.

Kauneuskeskus Beautiful Day/ Miia-Mari Kähkönen
miia-mari@beautifulday.fi www.beautifulday.fi

Web-osoite: http://www.beautifulday.fi Työnantaja: Beautiful Life Oy Sijainti: Ilveskuja 3, 40400 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: miia-mari@beautifulday.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ilveskuja 3, 40400 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Beautiful Life Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Ilveskuja 3, 40400 JYVÄSKYLÄ .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa