Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Fressi Leppävaara etsii tiimiinsä siistijää!

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 35 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 18 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Seinäjoella ja Ylöjärvellä.

Etsimme nyt liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressiin, iloista, vastuuntuntoista, oma-aloitteista ja ammattitaitoista osa-aikaista siistijää.

Siistijänä vastaat keskuksemme siisteydestä ja viihtyvyydestä. Työtehtäviisi kuuluvat keskuksen kokonaisvaltainen siisteys, pukuhuonetiloista kuntosaliin.

Työaika on pääsääntöisesti arkiaamuina (klo 6.00 alkaen) sekä viikonloppuisin. Työaika vaihteee 20-30h välillä/vko.

Odotamme sinulta:

-Hyviä tiimityöskentelytaitoja

-Ulospäin suuntautunutta asennetta ja asiakaspalvelualttiutta

-Joustavuutta työaikojen ja -tehtävien suhteen

-Hyvää organisointikykyä

-Työkokemusta siivousalalta

Tarjoamme sinulle innostavan ympäristön työskennellä mukavia työkavereita unohtamatta sekä hyvät mahdollisuudet edetä yrityksessä. Lisäksi saat treenioikeuden Suomen kaikkiin Fresseihin!

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jo tänään! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Iloa päivääsi toivottaa Fressin rekrytiimi!

Web-osoite: http://fressi.fi Työnantaja: Fysioline Fressi Oy Sijainti: Esikunnankatu 2, 02600 ESPOO Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti oikean henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Johanna Vilen, 044-7145001, johanna.vilen@fressi.fi (HUOM! katso erillinen hakuohje) Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Esikunnankatu 2, 02600 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Fysioline Fressi Oy Y-tunnus 2538910-4 Toimiala Kuntokeskukset Rinnakkaistoiminimet Liikuntakeskus Fressi, Fressi Holding, ME Studio, Kuopion Kuntostudio, Eliva - well at work

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 575 288 € 11984 %

Liiketoiminnan tulos

1 740 975 € 3009 %

Henkilöstö

483 129

Liikevoitto-%

9 % -74 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siistijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Fysioline Fressi Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Esikunnankatu 2, 02600 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa