Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Asuntomarkkinoista kiinnostunut viestinnän osaaja

Suomen Vuokranantajat ry

Helsinki

Avainasiakaspäällikkö, Puuteollisuus

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 35 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 18 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Seinäjoella ja Ylöjärvellä. Etsimme Seinäjoen Fressille energisiä, asiakaslähtöisiä ja ammattitaitoisia uusia ryhmäliikunnan ohjaajia! ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Seinäjoki liikuntapalvelut ja urheiluala Seinäjoki musiikki- ja viihdealan tehtävät Seinäjoki liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fysioline Fressi Oy Y-tunnus 2538910-4 Toimiala Kuntokeskukset Rinnakkaistoiminimet Liikuntakeskus Fressi, Fressi Holding, ME Studio, Kuopion Kuntostudio, Eliva - well at work

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ryhmäliikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Fysioline Fressi Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 29 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus