Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 35 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 18 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Seinäjoella ja Ylöjärvellä.

Etsimme Seinäjoen Fressille energisiä, asiakaslähtöisiä ja ammattitaitoisia uusia ryhmäliikunnan ohjaajia!

Edellytämme kokemusta ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Lisäksi kaikki koulutus liikunta-alalta katsotaan eduksi.

Lue Fressin tuntitarjonnasta tästä:

http://www.fressi.fi/palvelut/ryhmaliikuntapalvelut/


Tarjoamme sinulle mm. innostavan ympäristön työskennellä mukavia työkavereita unohtamatta.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jo tänään!

Iloa päivääsi toivottaa Fressin rekrytiimi!

Web-osoite: http://fressi.fi Työnantaja: Fysioline Fressi Oy Sijainti: Varastotie 19, 60100 SEINÄJOKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti oikean henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Johanna Vilen, 044-7145001, johanna.vilen@fressi.fi (HUOM! katso erillinen hakuoje!) Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@fressi.fi. Laita viestisi otsikoksi: TYÖHAKEMUS/Ryhnäiikunnanohjaaja/Fressi SEINÄJOKI sekä oma nimesi. Kerrothan hakemuksessasi, mitä tunteja olet halukas ohjaamaan ja minkälainen ohjaustausta sinulla on. Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Varastotie 19, 60100 SEINÄJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Fysioline Fressi Oy Y-tunnus 2538910-4 Toimiala Kuntokeskukset Rinnakkaistoiminimet Liikuntakeskus Fressi, Fressi Holding, ME Studio, Kuopion Kuntostudio, Eliva - well at work

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 575 288 € 11984 %

Liiketoiminnan tulos

1 740 975 € 3009 %

Henkilöstö

483 129

Liikevoitto-%

9 % -74 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ryhmäliikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Fysioline Fressi Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki , osoitteessa Varastotie 19, 60100 SEINÄJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa