Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Fressi Myyrmäki etsii vahvistusta Fressi Trainer -tiimiinsä!

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 35 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 18 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Seinäjoella ja Ylöjärvellä.

Oletko ENERGINEN ja ASIAKASLÄHTÖINEN liikunta-alan ammattilainen, joka palaa halusta auttaa asiakkaitaan onnistumaan ja nauttii tavoitteellisesta työstä sekä siitä saaduista onnistumisista?

Etsimme Fressi Myyrmäen tiimiin Vantaalle uusia Personal Trainereitä vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävänä on ohjata asiakkaitamme keskuksessamme asiakkaan tavoitteet huomioden.

Odotamme sinulta alaan liittyvää koulutusta, pidät työskentelystä ihmisten kanssa ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta. Ensisijaisesti etsimme henkilöä, jolla on fysioterapeutin osaaminen/koulutus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä liikunnanalan ammattilaisena, upeat Fressi-keskukset sekä laajan asiakaskunnan. Laadukas toimintaympäristömme, hyvä perehdytys työtehtäviin, mahdollisuus jatkuvaan kouluttautumiseen sekä motivoiva palkkamalli auttavat sinua onnistumaan tehtävässäsi.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jo tänään!

Iloa päivääsi toivottaa Fressin rekrytiimi!

Web-osoite: http://fressi.fi Työnantaja: Fysioline Fressi Oy Sijainti: Rajatorpantie 19, 01600 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti oikean henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Johanna Vilen, 044-7145001, johanna.vilen@fressi.fi (HUOM! katso erillinen hakuohje) Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@fressi.fi. Laita viestisi otsikoksi: TYÖHAKEMUS/Fressi Trainer/Fressi MYYRMÄKI sekä oma nimesi. Ilmoitus jätetty: 13.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rajatorpantie 19, 01600 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Fysioline Fressi Oy Y-tunnus 2538910-4 Toimiala Kuntokeskukset Rinnakkaistoiminimet Liikuntakeskus Fressi, Fressi Holding, ME Studio, Kuopion Kuntostudio, Eliva - well at work

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 575 288 € 11984 %

Liiketoiminnan tulos

1 740 975 € 3009 %

Henkilöstö

483 129

Liikevoitto-%

9 % -74 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti/Personal trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Fysioline Fressi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Rajatorpantie 19, 01600 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa